If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Моята е ЦФ3,три катализатора и три ламбди,та два от трите катализатора липсват,изпаднаха си сами,нищо никъде не ми светка,нито грешки записва,така съм от март месец.
За какво говориме бате....?...нужен ми е превод........
ЦФ3..?.....изпаднали са ........или са се раздробилили...към крайните гърнета, как да го разбирам...?....е каква е тая кола..?....2бр.....4бр....катализатори....Да, но 3 бр.....много страно......
2 прекатализатора - един за газовете от 1ви и 4ти цилиндър и един за 2-ри и 3-ти + 1 нормален катализатор (пада се под краката на шофера). На всеки един от тях има бодната по 1 ламбда сонда...
За какво говориме бате....?...нужен ми е превод........
ЦФ3..?.....изпаднали са ........или са се раздробилили...към крайните гърнета, как да го разбирам...?....е каква е тая кола..?....2бр.....4бр....катализатори....Да, но 3 бр.....много страно......
2 прекатализатора - един за газовете от 1ви и 4ти цилиндър и един за 2-ри и 3-ти + 1 нормален катализатор (пада се под краката на шофера). На всеки един от тях има бодната по 1 ламбда сонда...
Е те така точно,3 катализатора!Като го махнахме това жувотно единият преден и задния бяха раздробени на пърчета.
Такаааа, на моята Алфа и на още една на мой приятел не можах да направя клип на първото палене след премахване на катализатора/и, но онзи ден заснехме какво се случва при едно БМВ......
Вижте първите изпушвания и след 10-тина изфорсирания.......
Също така и звука стана доста приятен...
Такаааа, на моята Алфа и на още една на мой приятел не можах да направя клип на първото палене след премахване на катализатора/и, но онзи ден заснехме какво се случва при едно БМВ......
Вижте първите изпушвания и след 10-тина изфорсирания.......
Също така и звука стана доста приятен...
Е нормално за 10год. толкова се събира
Сега вече няма да има къде да се събира...
Да де, ма щот по напред в темата имаше колеги които обясняваха как след премахване на катализатора сме щели да опушваме хората по светофарите, а аз установявам, че ефекта е точно обратен......
В интерес на истината БМВ-то почти не пушеше и преди това, но катализаторите му бяха доста запушени, ама то момчето така си кара и даже някой път като се забърза и вдига 35км.ч.
Тва е сериозно 6/100 градско му дава бавареца.
sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Да де, ма щот по напред в темата имаше колеги които обясняваха как след премахване на катализатора сме щели да опушваме хората по светофарите, а аз установявам, че ефекта е точно обратен......
В интерес на истината БМВ-то почти не пушеше и преди това, но катализаторите му бяха доста запушени, ама то момчето така си кара и даже някой път като се забърза и вдига 35км.ч.
Тва е сериозно 6/100 градско му дава бавареца.
Естествено че е точно обратното, когато си с катализатор и караш бавно всички сажди се събират в него и когато смачкаш педала и познай каква става зад тебе... а сега когато няма катализатор, може спокойно и с 15 да си кара, по простата причина че няма какво да се запуши вече, е освен геометрията ама това е друга тема
Comment